onsdag 5. november 2008

Gunnar 4,5 måneder


Gunnar begynner å bli stor! Da han var 12 uker akkurat tok jeg alle 5 pusungene i transportburet og turen gikk til vet'en. Alle ble "godkjent", altså mente dyrlegen de var friske, raske og godt stelt med.




De er jo vokst opp på Royal Canin Kitten 36, det samme har Miss fått, siden hun var så tynn. Men nå som begge er kastrert er det 50/50 med kitten 36 og Sterilised, fortsatt bare RC tørrfor og Hills våtfor eller Perle Gourmet til kos på lørdag.
Og "mor" har handlet leker og testet ut alt mulig slags kattesand til dem.

Den dagen de var 12 uker flyttet jo alle søsknene til Gunnar, rett etter vet'sjekken. Så jeg tror han synes det ble litt tomt og stusselig hjemme. Men med 2 voksne, 3 barn og en haug med leker klarer han seg jo greit. Og så hender det jo at Miss gidder å leke litt med ham også, om hun er inne...


Ellers får Gunnar masse masse pakker av mammaen sin, 1 fugl, 1 øyenstikker og minst 40 mus har vi måttet ta ut siden søsknene flyttet... Så at han blir en god jeger selv om han ikke skal ut før han er nærmere året tviler vi ikke på.






Garnnøster, mus på pinner, strikkesakene til mor, alt dette er godkjente leker. Og vinduskarmen i stua gir godt utsyn på trafikken og det som skjer.
Utenfor kjøkkenvinduet er det et stort bjørketre hvor det hender det er fugler. En dag lurte jeg veldig på hva som skjedde for det var noen merkelige klikkelyder fra det vinduet. Men det var bare Gunnar som hadde funnet ut at de ville han ta. Men det spørs nå hvor lett det blir om han skal gi lyd fra seg da.

1 kommentar:

swimzy sa...

åhh, nydelige gunnar:-D